Home & FamilyLandscaping

916 fotbollströjor landslag Junior

.

Manchester United och Manchester City anses också vara möjliga destinationer för den trefaldiga FA-cupvinnaren med Gunners.Zlatan Ibrahimovic bestämde sig för att lämna LA Galaxy i januari för att återvända till Europa och visa att han fortfarande kan göra skillnad. 38-åringen skrev på för AC Milan, ett lag som inte ligger i toppen av tabellen, efter att ha lämnat 2012, förra gången de vann en titel.

29-åringens astronomiska löner på 400 000 pund per vecka skulle dock göra ett potentiellt drag svårt. MarigiCno psg tröja dam PearlineG

Wales -landslagsmannen erbjuds Juventus till olika klubbar mindre än ett år efter att ha bytt från Gunners till den italienska sidan.

frankrike tröja

Cazorla har ännu inte meddelat sitt nästa drag, men han har redan meddelat att han skulle vara öppen för att vara en del av Mikel Artetas tränarstab i Arsenal. MarigiCno psg tröja dam PearlineG

Efter fulltidens visselpipa fick Cazorla och Bruno Soriano, som också lämnar klubben i sommar efter att ha gjort över 400 matcher, en hedersvakt av båda spelarna.

Han var ordinarie med Tysklands internationella lag under en tioårig period från 1998 till 2008 och var medlem i de lag som var tvåa vid VM 2002 och även trea i 2006 års tävling.Den tidigare Arsenal -mittfältaren Santi Cazorla fick hedersvakt i sitt sista framträdande för Villarreal.